Рекламации и замяна

 

ЗАМЯНА

В случай че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста, с всички етикети, който са били на нея и няма индикации, че е употребяванa (като кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и стокова разписка. В този случай винаги имате опция за преглед на продукта, за да можете да го откажете преди да платите, ако прецените че не желаете да извършите покупката. Моля, Възползвайте се!

 

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина като попълни формуляра за рекламация и замяна (в Контакти) или се свърже с отдел „Рекламации и замяна“ на посочения телефон: 0898888832

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

 

РЕКЛАМАЦИИ


Онлайн магазин Topbelio.com уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока, при условие че не е ползвана, че е чиста, с всички етикети, който са били на нея и няма индикации, че е употребяванa (като крем, парфюм или цигарен дим), придружена е с оригиналната опаковка и стокова разписка.

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано!

·       Куриерските разходи за доставка, замяна или рекламация на стока е за сметка на клиента.

·       Сумите се възстановяват единственно по банков път по посочена от Клиента сметка

·       Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

·       При рекламация се връща стойността на изпратената стока.

На връщане и заменяне не подлежат всички чорапени изделия, клинове и долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки) !!!

За допълнителна информация относно рекламации не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0898888832